referanser bedriftskunder

FRAKT OG SPEDISJON SERVICE AS

Nå har det gått ei uke siden vi hadde firma arrangement hos dere. Vi ble møtt lørdag med innlosjering til hotellet med flotte hjemmekoselige hotellrom.                                 

Tre retters spennende lunsj ble servert før vi ble underholdt av Espen og Morten med spennende aktiviteter ute. Vi hadde knallvær og stemningen var på topp.

På kvelden fikk vi tre retters middag - selvfølgelig også utenom det vanlige - etterfulgt med et forrykende show av Espen utover i nattetimene.

Neste morgen ble vi møtt av like blide servitører, som serverte en flott frokost. Espen Brekke holdt foredrag som målbandt alle og en hver, og har gitt alle litt ettertanke.

Og ikke nok med det så fikk vi en tre retters lunsj igjen.... alt servert fra lokale råvarer. Helgen hos dere har vært det store samtaletema på jobben.                                   

 Alle er storfornøyd og latteren sitter løst enda. Med en del erfaring fra tidligere sammenkomster, er dette noe vi kan anbefale på det sterkeste til bedriftsamlinger.

Med hilsen Frakt & Spedisjon Service, Sagstua

lionlogo_2c.jpg

lions 

Lions distrikt 104 k hadde helgen 5 og 6 september sitt rådsmøte på Osensjøen Adventure.

Våre ønsker var perfekte møterom, bra bofasiliteter og mat av høy kvalitet.

 I forkant av møtet så hadde jeg tett dialog med daglig leder rundt dette.

 Osensjøen Adventure tilfredstilte vår behov å ønsker på en perfekt måte, topp standard, nydelig mat og gode møtefasiliteter.

 

Dette kan anbefales på det varmeste.

 

Med Hilsen

Arve Lund

 

Distriktsguvernør 2014-15

Togla-kommune.jpg

tolga kommune

  •  Hyggelig og raskt service i forkant og under planleggingen av seminaret
  • Gode og funksjonelle lokaler
  • Trivelige rom
  • Flotte omgivelser
  • God mat og god service
  • Bra foredrag
  • Positivt med mulighet for aktivitet som en integrert del

Takk for et flott opphold og lykke til videre.    

Med hilsen

Stein Halvorsen
Rådmann


securitas, vestfold.jpg

SECURITAS VESTFOLD, MARS 2015

I august 2014 var en annen avdeling i Securitas på besøk der oppe og vi fikk i ettertid anbefalt Osensjøen Adventures på det sterkeste. 

Når vi på tampen av 2014 satt med planlegging av en teambuildingstur for avdelingen i Vestfold,  var denne tilbakemeldingen fra våre kollegaer utslagsgivende for at vi til slutt valgte Osensjøens Adventure. 

Vi ble ikke skuffet!

Med spennende innslag av lokale matretter, som vi for øvrig ikke fikk vite hva inneholdt før etter man hadde spist,  samt en bedre tre-retters lunsj i gapahuk tilbredt over bålet langt inne i skogen, kan vi bare konstatere at vi aldri gikk sultne i løpet av helgen. 
Vi fikk prøvd oss på diverse lagkonkurranser og quizer som ga rikelig med bensin på bålet i forhold til konkurranseinstinktet! 

Flotte lokaler og hyggelige samvær utover kvelden i kjelleren der vi bodde var prikken over i'en. 

I løpet av helgen ble det diskutert hva vi skulle velge av aktiviteter neste gang vi tok turen, og det må jo være et særdeles godt tegn. 

Anbefales!

securitas, asker og bærum.jpg

SECURITAS ASKER OG BÆRUM

Securitas hadde som mål å drive team building og de ga oss frie tøyler til å organisere dette over to dager.

Deltagerne ble fordelt i to lag og ingen hadde aning om hva som skulle foregå fra time til time.

 Tilbakemelding fra vektere på tur til Osensjøens Adventure august 2014. 

Tusen takk for en fantastisk tur til Osensjøens Adventure!
Vi var en gruppe på 8 som delte denne opplevelsen i vakker villmark, perfekt for teambuilding og naturopplevelser. Opplegget og gjennomføringen fra Osensjøen Adventure var solid, profesjonell og med super service. Lokal og kortreist mat satte prikken over i’en, og stemningen sto i taket hele tiden. 

 Foredrag: "Sammen skaper vi eventyrene"

 Espen Brekke er en usedvanlig engasjert og energisk fyr, som virkelig byr på seg selv.  Han har snakketøyet i orden, masse humor og selvironi, evne til å sette ting på spissen og har et klart og tydelig budskap til lytterne! Han entret scenen ganske beskjedent, men det tok ikke mange sekundene før han hadde oss alle i sin hule hånd med innledningen"Hva var det jeg sa"! . Han formidlet viktigheten av teambuilding på en fantastisk måte, og fikk oss til å innse at vi er alle forskjellige og må behandles deretter for å kunne skape et godt arbeidsmiljø . Foredraget skapte stor begeistring, mye latter og ettertenksomhet, og er fortsatt en "snakkis" på jobben. 

Anbefales på det sterkeste til allé som trenger en humoristisk alvors-vekker i hverdagen! :)

 Alle som var med var veldig godt fornøyde, og det er ingen tvil om at neste tur også blir lagt til Åmots’ perle !

Hilsen gjengen fra Securitas, Asker og Bærum

 

Fra en av vekterne,: 
Lite innslag om turen fra mæ:
"Etter en tur til Osensjøen adventure kjenner jeg at det allerede frister til en gjentagelse! De hadde aktiviteter og mat for en hver smak. 
Her var det kortreist mat, den ene middagen var skutt bare noen km unna.
Anbefales!"

Hilsen
Tina Kane