VELKOMMEN TIL
VAKRE OSENSJØEN!

Osensjøen Adventure benytter naturen som ramme for å skape de riktig gode opplevelsene. Prestasjon og moro i kombinasjon med naturopplevelser skaper god stemning og god lagånd. Er dere en ledergruppe eller en bedrift som ønsker kurs / konferanse? kanskje ønsker dere å styrke laget - få opp teamfølelsen? 

Vårt mål er å gi en god opplevelse til enhver gruppe som besøker oss. 
Naturen, den lokale maten og ikke minst aktivitetene er vårt verktøy.

OM OSS
Vår grunder og ildsjel Wiggo Rønningen brenner for å vise frem den flotte bygda.
Gamle ærverdige bygninger er restaurert og satt i god stand. Etter en hektisk byggeperiode står mange av bygningene på gamle Osen skogskole ferdig. Vi har et lite hotell med plass  til 30 gjester. I tillegg tilbyr vi overnatting i leilighet og hytter. Vi har en flott restaurant på tunet, hvor vi har alle rettigheter.

Sammen med søster Irene Rønningen og aktivitetsleder Geir Morten Floden synligjøres de flotte verdiene og eventyrene, bygda har å by på. Historien, smaken av den lokale maten og ikke minst villmarken og det frodige dyrelivet skaper atmosfæren.


Ta kontakt med oss for en prat - vi skreddersyr din opplevelse.

 

 

telefon

(+47)  62 44 35 88

post@osenadventure.no


adresse

Peter Steinmos vei 1
2560 Osen

 

 

åPningstider cafè

Vi holder kafeen stengt fra 01.01.2017 til 07.04.17

 

ÅPNINGSTIDER  ANNET
(bestillinger, selskaper, overnatting m.m) 

Man-Søn  24/7

Sjekk vår Facebookside:

 
 
 

OPPLEVELSER OG ARRANGEMENTER

Kurs og konferranse

Med villmarka som nærmeste nabo gir Osensjøen Adventure den perfekte rammen for kurs og konferanser. Det er duket for gode konsentrerte samlinger, skreddersydd for deres behov. Vi legger stor vekt på at dere skal trives og tilbyr mat fra en kortreist meny.

Naturen rundt oss gir ro i sjelen og åpner for de kreative fremtidsrettede samtalene i fritid og pauser. Ta en sykkeltur eller ta med deg fiskestanga for å samle tankene når du har litt tid for deg selv. Om det er en mindre gruppe på 5 -8 personer eller større grupper opp til 20 personer har vi den rette plassen – med villmarka som nærmeste nabo.

 


maten vår

Kortreist mat er lokal mat -mat som er produsert i nærheten
I vårt område har vi mange gårder som bidrar med fantastiske råvarer til vår matlaging.  Vi vet at dette også gir mange miljøfordeler. Våre lokale leverandører er sitt ansvar bevisst og opprettholder høy standard på alle sine produkter.

Villmarken rett utenfor døra, gir oss de ferskeste og mest delikate råvarer.
Elgkjøttet er utsøkt og kan varieres i det uendelige. Som alt viltkjøtt er elgkjøttet magert, smakfullt og svært næringsrikt. Saftige elgkarbonader, mør og rosa indrefilet, surret elgstek, eller hva med en rykende varm viltgryte med elgskav en kald høstkveld? 

Opplev en mild delikatesse fra norske ferskvann. Sik tilhører laksefamilien og er et funn for alle fiskeelskere. Fast og fin kan den brukes til å trylle frem utallige retter. Den er like god sprøstekt som gravet,eller varmrøkt, pepperrøkt eller kaldrøkt. Det hvite kjøttet har en mild og frisk smak, og serveres både til hverdag og fest. 

Osensjøen byr på store fiskeressurser og vi kjenner sjøen best av alle. Vi vet når siken er på sitt beste og hvordan vi skal behandle den. Siken et herlig spesialprodukt og vi serverer den fersk. 

 


selskap - bryllup - konfirmasjon - catering

Med vår kunnskap og lidenskap for god mat, serverer vi og arrangerer ditt selskap.
Bryllup, jubileer, konfirmasjon, minnestund, juleselskap eller om du bare vil arrangere en litt annerledes fest. Vår ærverdige kirke fra år,1777 ligger på tunet. 30 meter fra selskapslokalet. Vi tilrettelegger slik du ønsker.- vi har alle rettigheter.
Om du ønsker Catering, bringer vi maten dit du vil.


SYKKEL OG SKI

Den perfekte turen i villmarka på sykkel, på ski eller om du bare ønsker å ta fiskestanga med deg på tur. 

I vårt område har vi et stort nett av løyper og sykeltrasseèr som gir den optimale naturopplevelsen. La oss hjelpe deg med å finne den rette løypa. Vi er stolte av vår vakre natur og enhver tur gir naturopplevelser du aldri vil glemme. Når du kommer « hjem » tar vi godt vare på deg, slik at du får hentet deg inn til neste opplevelse på ski eller sykkel.

Birken
Osensjøen adventure ligger perfekt til for oppladning og restitusjon for Birken. Ei god seng å sove i, riktig mat og hvile er viktig før dere skal i ilden. Vi holder til ca 25 minutter fra start.

Trysilrypa
Årets jentehelg er Trysilrypa!
Norges største fjellmarsj- og løp for kvinner, samler over 4000 jenter til en fantastisk helg. Vi på Osensjøen Adventure ønsker å gi dere en god mottagelse og oppladning før dere skal i ilden. 

Vi frakter dere til starten og henter dere når dere har kommet i mål. Hvile før start og en fin restitusjon etter løpet. Vi tilbyr god mat, hyggelige omgivelser  og muligheter til å feire litt på kvelden. 


Promo_Lavu2_HDR2.jpg
securitas, asker og bærum.jpg

BEDRIFT - TEAMBUILDING OG OPPLEVELSER.

Villmarka gir oss mange muligheter til å gjennomføre eventyrlige opplevelser og konkurranser. Din bedrift ønsker ansatte som samarbeider i hverdagen - hva er da bedre en å skape en ramme som bygger lagfølelsen under et kick off eller en samling?
Hva med en dagstur på snøsccoter med isfiske og overnatting på sollieplassen?

Sollieplassen er en nyrestaurert husmannsplass fra 1800 tallet. Husmannsplassen har en helt spesiell atmosfære og god stemning. Mange gode skrømt kommer herfra – må oppleves.
Kanefart til husmannsplassen med servering av lokal mat og peiskos, Hundeslede, villmarksliv og jakt / safari. Disse turene passer perfekt for grupper på opptil 10 personer.

Om dere vil at vi lager en konkurranse for dere på hovedgården ved Osensjøen har vi mange muligheter. God mat, god stemning. Premiering tar vi på kvelden

Vakre Sorknes GK ligger ca 30 minutter unna oss. En golfopplevelse på en av Norges flotteste skogsbaner. Ranket som en av de 1000 beste banene i Europa. ( ref: Peugot golfguide)

Vi skreddersyr et godt opplegg for din gruppe om du er nybegynner eller viderekommen. 

 


Pensjonister

Bli kjent med Osen. Lokal mat, aktiviteter i naturen, historien og menneskene. Beversafari, hundekjøring, hest og slede, er bare noen av våre aktiviteter. Ønsker dere bare rett og slett å nyte naturen, villmarken og Osensjøen. Gå turer, ta med fiskestanga og finn roen hos oss.  Om dere vil kan vi skreddersy et opplegg til dere – dere får det som dere vil.

Ta kontakt, så tar vi en prat.

 

nyte osensjøen.jpg

overnatting

Vi ønsker deg velkommen til overnatting hos oss. Osensjøens Adventure er et forholdshvis lite hotell, med 30 sengeplasser i en koselig og personlig atmosfære.

Vi har i tillegg utleie av leiligheter og hytter. For de som ønsker en ekte villmarksopplevelse tilbyr vi overnatting i lavvo.

HOTELL

Alle våre rom er topp moderne, med bredbånd og eget bad. Prisene inkluderer en deilig frokost i vår nyoppussede restaurant, med utsikt over Osensjøen.

.

LEILIGHET, 120 kvadrat

Leilighet med stort kjøkken og stue, bad med dusj/wc, sittekrok, 3 soverom med totalt seks sengeplasser. Mulighet for ekstrasenger. TV.

_LHD9332.jpg

HYTTE 60 kvadrat

Vi har en koselig hytte til utleie, 2 kilometer fra Osensjøens Adventure. Hytta har to soverom med fire ( seks) sengeplasser, varmekabler, bad, tv, utendørs badstue og grill.

Hytta er fullt utstyrt, med dyner og puter. 

Sengetøy kan leies for kr 85,- pr.sett

 

.

Promo_Lavu2_HDR2.jpg

LAVVO

Osensjøens Adventure tilbyr overnatting i lavvo til deg som virkelig vil ha følelsen av å være ute i naturen!

Ta kontakt med oss for mer informasjon, vi kan sette sammen en meny som passer utendørs for deg som vil oppleve skikkelig friluftsliv.

_LHD9367.jpg

TÅRNET

Tårnet er et rimelig alternativ, 12 senger, bad og oppholdsrom, hybel komfyr, kjøleskap  og tv ( 250,- pr.pers-pr.natt)

Sengetøy kan leies for kr 85,- pr.sett

 

reserver arrangement / BOOK OVERNATTING

ring+ 47  948 84 946 ELLER book online her:.

                                                                           E-mail. post@osenadventure.no

                                                                         

Navn *
Navn
Navn / Firmanavn