café meny

 


Dagens middag fra kr 99

Cafè meny:
•Gyros  kr 91
•Gratinert baguett kr  64
•Burger med frites kr  115

 

Drikke: 

•Min.vann 28
•Kaffe 25

 

Litt om dagens middag...

Kortreist mat er lokal mat -mat som er produsert i vårt område. 
Dette gir fantastiske råvarer til vår matlaging.  Vi vet at dette også gir mange miljøfordeler. Våre lokale leverandører er sitt ansvar bevisst og opprettholder høy standard på alle sine produkter

Villmarken rett utenfor døra, gir oss de ferskeste og mest delikate råvarer. Elgkjøttet er utsøkt og kan varieres i det uendelige. Som alt viltkjøtt er elgkjøtt magert, smakfullt og svært næringsrikt. Saftige elgekarbonader, mør og rosa indrefilet, surret elgstek, eller hva med en rykende varm viltgryte med elgskav en kald høstkveld?

Opplev en mild delikatesse fra norske ferskvann. Sik tilhører laksefamilien og er et funn for alle fiskeelskere. Fast og fin kan den brukes til å trylle frem utallige retter og den er like god sprøstekt eller gravet, som varmrøkt, pepperrøkt eller kaldrøkt. Det hvite kjøttet har en mild og frisk smak, og serveres både til hverdag og fest..

Osensjøen byr på store fiskeressurser og vi kjenner sjøen best av alle og vet når siken er på sitt beste. Vi vet hvordan vi skal behandle den.. Siken et herlig spesialprodukt og vi serverer den fersk. 

 

 Velkommen til oss!