Catering meny

 Allergener: se nederst i menyen for oversikt over ulike allergener. 

Vi har satt opp ett forslag med to koldtbord, er det andre ønsker så ordner vi dette

Koldtbord Tverrena kr 265,-

Ørretfilet med sitronmajones, fiskecabaret, spekefat, roastbeef med remulade, røkelaks med eggerøre, kalkunfilet med waldorfsalat, fylte egg, kylling, potetsalat, dressinger, salat, flatbrød, brød og smør. Hjemmelaget elgkarbonade med løk som varmmat ( kunde varmer selv)

Min 15 personer

( Allergener 5-3-10-12-16)

 

Koldtbord Osa Kr 475,- 

Helkokt ørret med sitronmajones, rosastekt elgfilet med remulade, lettrøkt andebryst, varmrøkt elg med tyttebær/dillrømme, ostefat,, kalkunfilet med waldorfsalat, røkelaks med eggerøre, gravet laks med sennepsaus, lefse med varmrøkt laks og sennepsaus/rucola, elgkarbonader med løk ( kunde varmer selv)  Brød, salat, potetsalat,dressing, smør

Min 20 personer

(Allergener 7-2-1-3-4-5-16-14-9-10)

 

Stabbursfat Kr 260,-

Spekeskinke, fenalår,  elgpølse, morr, hjortepølse, eggerøre. Potesalat, frisk salat, fruktspyd, brød, flatbrød og smør.
(Allergener: 1-2-3-10)

Tillegg til spekemat:  skjørost og rømme kr 45,-  Rømmegrøt kr 55,- 
(Allergener 2)

Smørebrød, snitter og baguetter

Snitter95,-


4 ½ med: egg, skinke, ost og reker

(Allergener: 1-3-4-2)

 

Luksus snitter125,-

4 ½ med roastbeef, laks, karbonade, reker
(Allergener: 1-4-5-15-16)

 

Baguettfra 58,-

Valgfritt fyll : Skinke og ost, roastbeef, kylling, reker
(Allergener: 1-2-4)

 

Sollie`s elgkarbonadesmørebrød

Hjemmelaget elgkarbonade med stekt løk, champignon, ertestuing og tyttebærrømme   Kr 75,-(Allergener: 2-1-16-15)

 

Rundstykke fra 65,-

½ med ost

½ med skinke

Allergener: 1-2

 

FORETTEROG SUPPER

Forett: 
Syrlig mandelpotetsuppe med sprøstekt bacon   Kr 65,-
(Allergener: 16-2)

Varmrøkt ørret i lefse med ruccola og honningsennepsaus    Kr 65,-

(Allergener: 1-5-13-6)

Varmrøkt elgfilet i lefse med eple og sellerisalat              Kr 70,-

Allergener 1-9

Gratinert løksuppe med krutong          Kr 65,-

Allergener 1-6

 

Butterdeig med skogsoppfyll    Kr 70,-

Allergener 1-2

 

Hovedretter:

Tradisjonell elgstek med saltbakte poteter, sauterte grønnsaker og viltsaus Kr 210,-

(Allergener: 2)

 

Helstekt hjortefilet med krydderpære, portvinsaus, rotgrønnsaker, og ristet sopp med løk. Smørstekt mandelpotet eller fløtegratinerte poteter Kr 329,-

(Allergener: 2-16)

 

Varmrøkt elgstek med soppsaus, rosenkål, blomkål, gulrot og rosmarinstekt mandelpotet Kr 275,-

(Allergener: 2-16)

 

Kalvestek med kremet chmpignonsaus, erter,gulrot, blomkål og persillepotet Kr 225,-

(Allergener: 1-2)

Andebryst med appelsinsaus, linser og røsti potet     Kr 295,-

Allergener 1-2

Baconsurret svinefilet med choron saus, asparges og røstipotet  Kr 210,-

Allergener 1-3

 

Ovnsbakt torsk med røbetsaus, ertepure og røstipotet     Kr 265,-

Allergener 1-2-5

 

Havabbor med scampi, safransaus, spinat og ris pilaff   Kr 275,-

Allergener 2

 

Langtidsstekt lammeskank med potet/selleripure, rødvinssaus     Kr 285,- 

Allergener 9

 

 

Gryteretter og enkle middagsretter

Stekt svinefilet surret i bacon, serveres med fløtegratinerte poteter, soppsaus og dampede grønnsaker Kr 185,-

(Allergener: 2-1-16)

 

Rødvinsgryte av elg med løk, grønnsaker,ris eller mandelpotetpure, salat og brød Kr 180,-

(Allergener: 1-9-16)

 

Skinkestek med surkål, grønnsaker, saus, tyttebær og kokte poteter   Kr 165,-
(Allergener 1-2)

 

Kyllinggryte med ris, frisk salat og dressing. Stekt baguett Kr 150,-

(Allergener 1-2-9-16)

 

God gammeldags ertesuppe med byggryn og kjøttboller, flatbrød Kr 125,-

Kan også serversi brødbolle, tillegg kr 30,-

(Allergener 1-2)

 

Elghakk med tyttebær og flatbrød Kr 145,-

(Allergener: 16-1)

 

Skogsgryte med grønnsak og potetpure, flatbrød og tyttebær Kr165,-

(Allergener: 1-2-16)

 

FINGERMAT:

Chili/mango marinerte scampi på spyd    Kr 35,-

Allergener 14

Tarteletter ala ouiche Laoraine ( purre ost og bacon)   Kr 35,-

Allergener 1-2

Tarteletter med røykelakspure       Kr 35,-

Allergener 1-2

 

Lefse med varmrøkt ørret, ruccola og honningsennepsaus    Kr 30,-

(Allergener: 1-2-3-10-13)

 

Lefser med skiver av varmrøkt elgfilet med eple/sellerisalatKr 30,-

(Allergener: 1-2-3-9)

 

Biffsalat i butterdeigsform. Biffkjøtt. Løk og paprika Kr 30,-

(Allergener: 1-2-8-14-16)

 

Spekematspyd med frukt og bær Kr 30,-

(Allergener: ingen)

 

Asparges med spekeskinke, permesan innbakt i butterdeig Kr 35,-

(Allergener: 1-3)

 

 

Desserter:

Hjemmelaget karamellpudding Kr 72,-

(Allergener: 2-3)

 

Minipavlova Kr 75,-

(Allergener: 2-3-7-12)

 

Tilsølte Osenpiker Kr 62,-

(Allergener 1-2-3)

 

MultekremKr 75,-

(Allergener: 2)

 

Riskrem Kr 70,-

(Allergener: 1-2)

 

Sjokoladefondant med krem og bær     Kr 85,-

(Allergener 1-2-3)

 

Pannacotta med bringebærcoulis     Kr 85,-

( Allergener 2)

 

Vi lager også hjemmelagde kaker etter kundens ønske, ring oss for forslag og pris

 

For selskap her på huset gjelder egne priser, kontakt oss for en totalpris

 

 

Frakt/retur av utstyr:

Kunden henter catering selv på Osensjøens Adventure til avtalt tid, eller vi kan levere dette til kundens adresse, be om pris

Kunden er ansvarlig for det er fremkomelig på leveringsadresse.

Leveringstidspunkt skal være avtalt på forhånd og kunden skal være tilstede til avtalt tid.

Vi tar forbehold om kjøreforhold og andre uforutsette hendelser hva leveringstid angår

Retur av utstyr skal leveres til Osensjøens Adventure, Osen innen 5 dager etter arrangement, eller etter avtale.

Om ikke dette overholdes blir kunden fakturert for utstyr

 

 

Leie av personell:

Ønsker du og leie kokk, servitør til ditt selskap?

Kokk       400,- pr.time

Servitør 350,- pr.time

*Serveringsoppdrag som varer lenger enn 9 timer eller senere en kl 24.00, belastes med 100 % tillegg pr.time

 

Leie av lokale:

Storstua
65 sitteplasser inne og 30 ute på terasse som kan brukes utover høsten

KR 3000,- + vask 800,-

 

Kjellerstue
40 sitteplasser

Kr 2500,- vask 800,-

 

Solli gammel husmannsplass
Fjøset er omgjort til serveringsted, her finnes også en liten utstilling, plass til ca 25 personer Kr 2500,- + vask 800,-

 

Rom leie

Dobbeltrom 

Kr 1045,- inkl frokost pr.natt

 

Enkeltrom

Kr 945,- inkl frokost pr.natt

 

Klokkergård leilighet
 1 etg, stue, kjøkken, bad tre soverom a 6 senger

Kr 1500,- + vask 800,- pr.natt

 

Tårn leilighet
2 etg, lite oppholdsrom, hybelkjøkken, bad tre soverom med 12 senger
Kr 1000,- + vask 600,- pr.natt

 

Hytta
stue, kjøkken, bad, to soverom a 6 senger, badstu

Kr 700,- pr.natt + vask 500,-

 

Solli , en gammelhusmannsplass,
her går du 100 år tilbake i tid, alt av møbler og utstyr er fra gamle dager. Inneholder stue, kjøkken, bad, tre soverom a 7 senger . Her finnes også ett museum
Kr 900,- pr.natt + vask 800,-

 

Antall gjester/allergier/matintoleranse

Det er kundens ansvar og gi beskjed i god tid om eventuelle allergier eller matintoleranse

Informasjon om endelig antall gjester og allergier/matintoleranse må bekreftes senest 5 virkedager i forkant av arrangementet

Alle våre retter er merket ett eller flere nummer, numrene refererer til ett av allergenene i oversikten

I våre lokaler produseres det rettermed allergener, og det kan derfor forekomme spor av disse i all mat vi lager

 

 

Allergener er merket med nummer under hver rett

1. Gluten2. Melk3. Egg4. Skalldyr5. Fisk6. Peanøtter7. Nøtter

 8. Soya9. Selleri 10. Sennep11. Sesam12.  Sulfitt13. Honning14. Paprika/ chili

 15. Muskatt16. Løk/ hvitløk

 

 

Catering meny, for selskaper gjelder andre priser

kontakt oss på 62 44 35 88

Ønskes andre retter ta kontakt for pristilbud.

Utkjøring av catering kr 15,- pr.km. Minimunn antall personer er 10 personer.  Utleie av personale 350,- pr.time + mva. Utleie av kokk 400,- per time + mva*